• 1404/09/15
  • - تعداد بازدید: 26
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
کارگاه آموزشی تغذیه سالم و رژیم مناسب راهکار مهار کبد چرب برگزار شد

کارگاه آموزشی تغذیه سالم و رژیم مناسب راهکار مهار کبد چرب برگزار شد

در راستای ارتقای سطح آگاهی و بهبود سلامت عمومی در کاهش بیماری‌های غیرواگیر از جمله کبد چرب کارگاه آموزشی « توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب» با حضور کارکنان درمانگاه امام رضا (ع) و شهید مطهری برگزار شد.

 

 به گزارش روابط عمومی مجتمع درمانگاهی امام رضا (ع) و شهید مطهری ، مسوول ضمن خدمت درمانگاه گفت: در این برنامه آموزشی که با استقبال خوب علاقمندان همراه بود، عضو هیات علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز به تشریح بیماری کبد چرب، انواع و گریدهای آن، عوامل مؤثر در بروز این بیماری، و همچنین راهکارهای علمی و عملی پیشگیری و درمان از طریق اصلاح شیوه زندگی و به‌ویژه تغذیه سالم پرداخت..

 

«زهرا یدسار»افزود: در این کارگاه آموزشی یک روزه دکتر« محمد حسین شریفی» دکترای تخصصی (Ph.D) علوم تغذیه ضمن اشاره به شیوع روزافزون این بیماری در جامعه، بر اهمیت پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و پرکالری، افزایش فعالیت بدنی، استفاده از سبزیجات و میوه‌های تازه، و جایگزینی روش‌های تغذیه سالم به‌عنوان اصلی‌ترین راه‌های مقابله با کبد چرب تأکید کرد.

 

  او افزود:  حاضرین در این نشست کارگاهی به نقش تغذیه در حفظ سلامت کبد با رعایت توصیه های تغذیه ای برای پیشگیری و بهبود کبد چرب آشنا شدند

 

این کارشناس اضافه کرد: درپایان دوره جلسه پرسش و پاسخ در زمینه نحوه تغذیه صحیح و تغییر عادات غذایی مطرح و پزشک فوق تخصص تغذیه درمانگاه  به سوالات حاضرین در این کارگاه پاسخ دادند.

 

 مسوول ضمن خدمت مجتمع درمانگاهی امام رضا (ع) و شهید مطهری هدف از برگزاری این دوره را افزایش اطلاع رسانی به جامعه در حوزه سلامت و بررسی هرچه بیشتر این بیماری عنوان کرد.

پایان خبر

  • گروه خبری : اخبار واحدها,اخبار درمانگاه
  • کد خبری : 139795
کلیدواژه

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید