• 1400/10/27
مجتمع درمانگاهی تخصصی و فوق تخصصی امام رضا (ع) و شهید مطهری

تقدیر از پیشنهاد دهندگان در ثبت دانش

دبیر کمیته پیشنهادات درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی امام رضا (ع) و شهید مطهری از تقدیر پیشنهاد دهندگان برتر در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی درمانگاه امام رضا و شهید مطهری؛ دبیر کمیته پیشنهادات این مرکز افزود:طی مراسمی با حضور مسوولان مجتمع درمانگاهی امام رضا (ع) و شهید مطهری، از کارکنان این مرکز که در شش ماه اول 1400  که با ارائه ایده و راهکارهای خلاقانه و موثر در سامانه ایده و پیشنهادات مشارکت داشتند تقدیر شدند.

«نرگس فخیمی» با اشاره به اینکه سامانه ایده بهترین ابزار برای ثبت پیشنهاد،طرح، بهبود، تجربه و ایده های افراد می باشد،افزود: به کمک این سامانه می توان از تفکرات، دانش و تجربه ارزشمند کارکنان در مسیر پیشبرد اهداف سازمانی استفاده کرد.

او همچنین خواستار افزایش سطح مشارکت همکاران در ارائه پیشنهادات سازنده و موثر شد و نظام مشارکت را یکی از ابزارهای موثر در پیشبرد اهداف سازمان و کمک به بهبود فرایند ها دانست.

دبیر کمیته دانش  این مرکز در پایان یادآور شد: پذیرش و بررسی ایده ها باعث توانمند سازی کارکنان، رشد و خلاقیت و توسعه نوآوری می شود.

• گروه خبری : اخبار درمانگاه ,اخبار واحدها