فست فود ها از دیدگاه پزشکان و استادان درمانگاه



1397-3-29

شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ایران با استادان و‌متخصصین کلینیک ویژه امام رضا(عو شهید مطهری مصاحبه داشت

به گزارش روابط عمومی،دکتر محمد علی بابایی بیگی فوق تخصص قلب و‌عروق و دکتر رامین نیکنام فوق تخصص گوارش وکبد به‌سوالات خبرنگاران شبکه خبر جمهوری اسلامی ایران درباره مضرات فست فودها پاسخ گفتند

بنا به این گزارش دکتر رامین نیکنام مصرف بیش از حد فست فود ها را عامل بسیاری از بیماریهای گوارشی همچون سوء هاضمه ، سوزش سردل ، سوتغذیه ، پوکی استخوان و کمبود ویتامین وموادمعدنی در بدن دانست و‌عنوان کرد : کبدچرب از مهمترین بیماریهایی است که میتواند با مصرف بیش از اندازه فست فود ها در بدن ایجاد شود وی که علت این بیماری را چاقی و افزایش قند و چربی به صورت مداوم و توام ذکر کرد،  گفت که می توان این بیماری را با افزایش آنزیم های کبدی در آزمایش خون تشخیص داد و با کاهش مصرف و یا عدم مصرف فست فودها ، از این بیماری جلوگیری کرد این‌استاد هیات علمی دانشگاه‌علوم‌ پزشکی شیراز ، همچنین عامل برخی از  سرطانهای دستگاه گوارش بویژه سرطان روده بزرگ را مصرف فست فود ها عنوان کرد و‌گفت : ما پزشکان‌متخصص گوارش همیشه نگران مصرف بیش از حد فست فود ها توسط مردم هستیم .این‌گزارش همچنین حاکی است دکتر محمد علی بابایی بیگی متخصص قلب و عروق ، فست فود ها را از منظری دیگر نگریست وبه دوربین شبکه خبر گفتمردم دنیا فست فود ها رابه علت پخت سریع و ارزان بودن آنها انتخاب کرده و همین علت باعث می شود مواد معدنی و پروتیین ونیز ویتامین های ضروری در آنها بسیار کم و چربی ترانس و کربوهیدارتها به مقدار بسیار زیاد ی افزایش داشته باشد که این مواد معمولا باعث چاقی موضعی دور شکم خواهند شد .این پزشک قلب و‌عروق عنوان کرد اندازه دور شکم در مردها بیش از ۱۰۲سانتی متر و‌ در خانم‌ها بیش از ۸۸ سانتی متر‌ می تواند نشانه ای برای اختلال و یا گرفتگی عروقی باشد و به هر حال این افراد زودتر از معمول دچار تنگی عروق مغزی و قلبی خواهند شد .وی فست فودها را به علت ارزش کم‌غذایی و‌ازدیاد چربی و قند ؛ عامل بسیار مهم در زمینه سازی سکته های مغزی و قلبی دانست دکتر بابایی بیگی گفت که خود در مواقع گرسنگی شدید و در میان عده های غذایی،  بیشتر از میوه جات استفاده میکند وی از مردم درخواست کرد به سمت مصرف فست فود ها نروند





 
آمار بازدید: 393,017          آخرین بروزرسانی: 1396-10-18